SommarOas 2024

Varmt välkommen till SommarOas 31 juli – 4 augusti, vecka 31, på Gullbrannagården i Halland.

Informationen på vår hemsida är begränsad när det gäller SommarOas. All information finns på Oas app YAPP. Ladda ner appen, Tryck på ”add an existing Yapp”, tryck på ”+” och skriv in koden 36VET8

…för tredje året i rad på Gullbrannagården. En plats där allt är sammanhållet. Gudstjänster, möten, seminarier, måltider etc, allt sker inom samma område. Det har i huvudsak upplevts som mycket positivt under de två år vi haft sommarmötet där.

Vi skall få möta varandra och möta Herren. Det är inte svårt att längta.

Temat för årets möte är ”då mötte Jesus dem”, från berättelsen om hur kvinnorna vid graven får möta den uppståndne Herren (Matt 28:9).

Det får vara vår bön inför och under sommarens möte, att vi var och en på olika sätt får ett personligt möte med Herren Jesus.
Ett möte som kanske kan bli en nystart, en förvandling av livet eller kanske en förnyelse av det som redan är. Vi är alla på olika ”ställen” i våra liv, och han vill få möta oss just där.
När vi kommer till Gullbrannagården, är han redan där.

Dagarna kommer delvis att se ut på ett nytt sätt i sommar. Det kommer att vara ett fokus på Bibelstudier och Bibelläsning. Det kommer att märkas tydligt. Herren möter oss ju i sitt ord. Det är där han uppenbarar sig.

På kvällarna, varje dag, kl 21.00 får vi mötas tillsammans med Hans och Berit kring att ”Herren är vår herde”. Bibelläsningen och upptäckten av att Herren Jesus möter oss i den Heliga Skrift, behöver vi hålla levande. Kanske särskilt i vår Svenska kyrka?
Nu hjälps vi åt att be för sommarens möte, att Herren Jesus skall uppenbara sig och komma var och en till mötes.

Så vill jag, i Jesus namn få hälsa dig välkommen till Gullbrannagården i sommar!
Lars Nilsson, ordförande i Oasrörelsen

”Det får vara vår bön inför och under sommarens möte, att vi var och en på olika sätt får ett personligt möte med Herren Jesus.”

Vi vill fylla gården med SommarOas-deltagare! Stugor, vandrarhem, husvagn – möjligheterna är oändliga. Mat går att boka framöver, eller så ordnar ni egen mat där ni bor. Gullbrannagårdens camping ligger strax utanför Halmstad. Bad, strandtåg, minigolf, BMX-bana, restaurang, tennis, lekplatser, hoppkuddar, cykeluthyrning, käpphästar och mycket mer finns på denna fantastiska plats!

Anmäl dig här!