Youngsters – Barnens Oas

Youngsters vill ut och berätta om Jesus för barn och unga, med evangeliets innehåll, fast på barnens språk. Vi vill att barnen ska få höra om en Gud som älskar dem, att de är unika så som de är, och att barnen får vila i detta, veta detta, i sin vardag.

Youngsters är en del av Oasrörelsen i Sverige, med rötter i svenska kyrkan. Youngsters (Barn-Oas) har funnits sedan 1999 och började i ett ganska litet format med barnmöten på Oasrörelsens sommarmöten. Youngsters har sedan vuxit och består idag av ett team på 15-20 personer. Vi har som vision och mål att nå ut till barn i Sverige med evangeliet om Jesus!

 I takt med att vi vuxit har vi också haft förmånen att få bredda vår verksamhet. Vi är ute med vår buss på turné och har rockkonserter där vi sjunger och berättar om Jesus för barn på ett för dem relevant sätt, ofta i församlingar och andra utåtriktade sammanhang. Vi vill också vara med barnen i deras vardag! Idag finns ju väldigt stora möjligheter att göra detta eftersom barn och unga ofta tittar på Youtube. Här finns också vi på ”Youngsters kanal”. Här kommer ofta upp många roliga klipp som ni kan se exempel på i denna film: 

Vi besöker gärna ert sammanhang, och det kan vi göra på olika sätt. Vi är måna om att följa er vision och tanke, vilka ni vill nå ut till, uppmuntra och göra något för. I en utåtriktad satsning kan vi besöka skolorna ca tio dagar innan för att bjuda in till en gratis barnkonsert och prata om gyllene regeln. Genom detta brukar 80-90% av de som kommer inte ha haft med kyrkan att göra tidigare.

Med egen ljud- och ljusrigg har vi möjlighet att bygga upp en miljö som blir bra för er vision och ert sammanhang. Men detta är bara ett medel, vi önskar tala barnens språk. Målet är att barnen ska få höra om Jesus, och för det reser vi runt i landet, och har varit på många olika platser. Kanske vi ska till er nästa gång?

Youngsters består av ett team på
15-20 personer som engagerar sig på olika sätt. Det kan vara genom dans, musik, teknik, köra fordon m.m. Vill du ha ett besök av Youngsters så kan du kontakta Lennart Henricsson HÄR
Se mer på Youngsters YOUTUBE och HEMSIDA. Låtarna finns på SPOTIFY.