SommarOas

Varmt välkommen till SommarOas 14-18 juni , vecka 24, på Gullbrannagården i Halland. En plats och sommarmöte för ALLA åldrar, tillsammans med Oas, UngdomsOas och Youngsters.

Foldern har blivit digital

Informationen på vår hemsida är begränsad när det gäller SommarOas. All information finns på Oas app YAPP. Ladda ner appen, Tryck på ”add an existing Yapp”, tryck på ”+” och skriv in koden 36VET8

Välkommen till sommarens Oasmöte på Gullbrannagården den 14-18 juni!

Vi samlas för andra året i rad på Gullbrannagården till vårt sommarmöte. En plats där allt blir sammanhållet. Gudstjänster, möten, seminarier, måltider etc, allt sker inom samma område.

Vi skall få möta varandra och möta Herren. Det är inte svårt att längta.
Temat för sommarens möte hämtar vi från Apg 6:7 ”Och Guds Ord hade framgång …”
Vi ber om att Ordet skall få framgång också i våra egna hjärtan, i våra egna liv.
Att Han, med sitt Ord, skall komma till oss och uppenbara sig själv, sin vilja, sin nåd och barmhärtighet.
Du kommer att märka att det finns en tyngdpunkt på de andliga nådegåvorna under mötet.
I Oasrörelsen ser vi att vi behöver aktualisera både undervisning om och erfarenhet av de andliga gåvorna. Det behövs i Svenska kyrkan, och kanske i hela den svenska kristenheten.

I Jesu namn vill jag få hälsa dig välkommen till Gullbrannagården i sommar!

Lars Nilsson
ordf i Oasrörelsen

Vi vill fylla gården med SommarOas-deltagare! Stugor, vandrarhem, husvagn – möjligheterna är oändliga. Mat går att boka framöver, eller så ordnar ni egen mat där ni bor. Gullbrannagårdens camping ligger strax utanför Halmstad. Bad, strandtåg, minigolf, BMX-bana, restaurang, tennis, lekplatser, hoppkuddar, cykeluthyrning, käpphästar och mycket mer finns på denna fantastiska plats!

Anmäl dig här!