Vill du arbeta med oss i Oasrörelsen?

Vad vi erbjuder
Vi söker en projektledare och administratör med viss kunskap om ekonomi, som vill bli en del av Oas kreativa, härliga och välkomnande arbetslag. För oss är det viktigt att varje anställd får en bra möjlighet att kunna utföra sitt arbete, att vars och ens personliga gåvor kommer till sin rätt och att det finns möjlighet att utvecklas i tjänsten.
Som projektledande administratör ingår du i ett team på sex medarbetare, vi arbetar alla nära varandra med en beredskap att hjälpas åt i arbetet när behov uppstår.

Rollen i korthet
Projektledare handlar om att praktiskt förbereda och genomföra Oas olika kurser, möten och konferenser.
Administration och ekonomi hör ihop med det som sker innan och efter en konferens.
Att kunna fakturera efter en konferens, skicka ut kallelser till styrelse- och årsmöten, skriva protokoll och strukturera upp budget för det som beslutats på styrelsemöten, är några av uppgifterna.
Och utöver härliga möten med arbetslaget så blir det en hel del mail-arbete.

Vi tror att du är
En social och strukturerad person som har en god förmåga att leda projekt med vad det innebär. Att tillgodose kursdeltagares behov, ha kontakt med inbjudna gäster och kontakt med kursgårdar m.m. Vi ser att du är en flexibel person som kan hålla många trådar i luften, vilket krävs som projektledare i Oasrörelsen. Önskvärt är att du kan hantera sociala medier.
Vi tror också att du är en god administratör som har kännedom om hur styrelsemöten går till och du har viss kunskap om ekonomi. Vi förutsätter också att du har god kännedom om Oasrörelsen som är en förnyelserörelse inom Svenska kyrkan.

Placering, omfattning, tillträde och ansökan

  • Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.
  • Lön enligt överenskommelse
  • Du kan arbeta från ditt hem, men du behöver ha möjlighet att enkelt kunna medverka vid möten och sitta på kontor både i Göteborg och Varberg. B-körkort krävs.
  • Du är välkommen att söka tjänsten fram till 1 november och det är önskvärt att du kan tillträda 1 april 2022.
  • Ansökan med personligt brev och CV skickas till ordf Lars Nilsson, mail: lars.nilsson@oasrorelsen.se

Upplysningar om tjänsten:
Ingemar Henricsson, samordnare i Oasrörelsen 0708-51 42 20
Lars Nilsson ordf i Oasrörelsen: 070-528 43 49
Hanna Simonsson, verksamhetsutvecklare i Oasrörelsen 073-544 00 25