SommarOas 2022

Varmt välkommen till SommarOas 15-19 juni , vecka 24, på Gullbrannagården i Halland. En plats och sommarmöte för ALLA åldrar, tillsammans med Oas, UngdomsOas och Youngsters.

Foldern har blivit digital

Informationen på vår hemsida är begränsad när det gäller SommarOas. All information finns på Oas app YAPP. Ladda ner appen, Tryck på ”add an existing Yapp”, tryck på ”+” och skriv in koden 36VET8

Han gör dess öken lik Eden!

Denna sommar vill vi å det varmaste välkomna dig till Gullbranna. En kristen gård vid havet som vilar likt en grönskande oas nära strandkanten, med härliga gräsmattor, gott om hus och campingrum och en alldeles egen liten å som rinner genom området. Ja detta är som ett alldeles eget litet ”Eden” för de tusentals människor som fått nåden att komma hit och många, många är de böner som betts till vår himmelske Far i Jesu Kristi namn, på och för denna välsignade plats.

Hit flyttar nu ”Oasmötet” kanske i mer ”småskalig”, familjär och gemenskapsbefrämjande tappning, men ändå med en fin och inbjudande möteshall som kan ta emot mer än 1000 personer. Programmet har tydligt ”Oasanda” med dess starka betoning på djup och befriande Bibelförkunnelse, och mycket tid för tillbedjan och lovsång och som alltid hos oss är alla i alla åldrar inbjudna att delta fullt ut under hela Oasmötet!
Hälsningar från Oas styrelse och anställda,
genom Hans Weichbrodt

Vi vill fylla gården med SommarOas-deltagare! Stugor, vandrarhem, husvagn – möjligheterna är oändliga. Mat går att boka framöver, eller så ordnar ni egen mat där ni bor. Gullbrannagårdens camping ligger strax utanför Halmstad. Bad, strandtåg, minigolf, BMX-bana, restaurang, tennis, lekplatser, hoppkuddar, cykeluthyrning, käpphästar och mycket mer finns på denna fantastiska plats!

Anmäl dig här!