SommarOas 2022

Varmt välkommen till SommarOas 15-19 juni , vecka 24, på Gullbrannagården i Halland. En plats och sommarmöte för ALLA åldrar, tillsammans med Oas, UngdomsOas och Youngsters.

Bibeltimma på förmiddagen 10:00
Tio seminarier under eftermiddagen
Kvällsmöte kl 18:00
Betjäningsmöte kl 21:00
Allt med innehåll och syfte att uppmuntra, utmana och utrusta oss i vår tro. Inte bara som en överlevnad – utan som en nytändning!

Är du mellan 0-12 år? Barnsamling kl 10:00 och Barnmöte kl 18:00. Utöver dessa tider planerar vi andra goa aktiviteter för dagarna.

Är du ung-vuxen? UngdomsOas arbetar med ett särskilt fokus på fördjupad undervisning, aktivering, utmaning och utrymme för dig att få växa i ditt lärjungaskap och dina gåvor under vecka 24.
Detta ersätter inte UngdomsOas läger v 30 för tonåringar.

Är du tonåring? UngdomOas arbetar för goa dagar under SommarOas v 24 för dig som är 13 år och uppåt.

Boende bokas antingen via gullbrannagarden.se/boende eller på 035 241 21 00 – ange OAS.
Campingen öppnar för bokning 1 febr.

Det finns veckopaket (ons-sön), helgpaket (fre-sön). Möjlighet till dagspass finns också, konferensavgift för de tre alternativen betalas till Oas framöver.

Vi vill fylla gården med SommarOas-deltagare! Stugor, vandrarhem, husvagn – möjligheterna är oändliga. Mat går att boka framöver, eller så ordnar ni egen mat där ni bor. Gullbrannagårdens camping ligger strax utanför Halmstad. Bad, strandtåg, minigolf, BMX-bana, restaurang, tennis, lekplatser, hoppkuddar, cykeluthyrning, käpphästar och mycket mer finns på denna fantastiska plats!

Tema, talare, mer specifikt innehåll och program kommer att finnas på en app och här på hemsidan. Håll utkik när det släpps i Januari.