Företagslunch

Lunchmöte för företagare, entreprenörer & intresserade

Fredag 12.15 – 14.15 Nöjeshallen, intill sparbankshallen

Patrik Sandberg, företagscoach talar om implementeringens kraft och hur du går från tanke till handling, når målen och varför just varför är så viktigt!
Patrik driver företaget FÖRETAGSCOACH Sandberg AB.
Pris 110 kr. Lunch ingår.
Anmälan och betalning i mötesbyrån senast 26/7.
Begränsat antal platser.

 
Patrik Sandberg

Patrik Sandberg, företagscoach talar om Implementeringens kraft och hur du går från tanke till handling, når målen och varför just varför är så viktigt!
Patrik driver företaget FÖRETAGSCOACH Sandberg AB, som hjälper företag och ledare att gå från ”tanke till handling” som är ett ledord för oss i personligt ledarskap. Att implementera den nya insikten och kunskapen för vardagens arbete och få nya resultat. Vi tränar chefer att få större genomslagskraft och grupper och medarbetare att arbeta smartare, kommunicera tydligare, lyssna mer fokuserat och nå sina mål med mindre stress och mer arbetsglädje.
Har utvecklat över 500 företag och organisationer. Coachat mer än 1000 chefer, ledare, entreprenörer och säljare i Norden. Har en erfaren pool av ledartränare och coacher.
Utvecklar lönsamheten och effektiviteten hos våra kunder och visar hur människors potential kan tas tillvara i större utsträckning och hur lönsamheten och effektiviteten utvecklas.  Kontoret finns i Humlegården i Stockholm. Han är även Ordförande för det allkristna nätverket Sverigebönen www.sverigebonen.se och leder ett arbete med sin fru i Filippinerna för gatubarn www.giveachildafuture.se