Givande start
Tack för ditt stöd

Bäste Oas-vän!

Du kan stötta Oasrörelsen på flera olika sätt. Du kan vara med och göra det möjligt!

Förbön:
Genom dina förböner kan du vara med och bära arbetet på ett högst konkret sätt. Vill du vara regelbunden förebedjare så kan du ta del av vårt förbönsbrev som skickas ut ungefär en gång i månaden. Anmäl det till Christer Hellström: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Givande:
Oasrörelsen är beroende av enskilda människors givande för att kunna fortsätta att jobba för vår vision. Vi får inga bidrag eller anslag vare sig från staten eller från något samfund och är därför i behov av enskilda människors förböner och ekonomiska stöd. Vi vill därför uppmuntra dig som delar vår vision att bli en regelbunden givare. Det går också att ge en enstaka gåva genom att sätta in en valfri summa på pg 79 08 90 - 8.
Vill du stötta oss med en regelbunden gåva vi ber dig att fylla i blanketten och skicka den till Ingemar Henricsson, adress nedan. Obs – det är viktigt att du fyller i alla uppgifter, det behövs vid registreringen.
Undrar du över något när det gäller månadsgivande eller behöver hjälp med att ordna givande via autogiro, så kan du vända dig till Ingemar. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen här, postadressen nedan. 

Blanketten hämtar du här!

Kan du inte öppna filen så behöver du ladda hem programmet Acrobat Reader

Skicka blanketten till:
Oasrörelsen
c/o Ingemar Henricsson
Långa gatan 39
446 40 Skepplanda

 


 

Kommande oasmöten

Hackvad
26 augusti
Oasdag på Berghem
04 september
Inspirationsdag i Månsarp
17 september
Oaskväll i Hedemora
30 september
Oashelg i Leksand
01 oktober
HöstOas på Åh
15 oktober
Oasdag på Klädesholmen
22 oktober
Präst- och pastorsdag på Överås
06 februari