Lovsångspärmen

Tillägg 2013 finns nu till försäljning!

Arbetet med Tillägg 2013 är nu klart och finns att beställa via Oasshopen.
Se lista på sångerna.

Priser:

  • Tillägg 2013 med 20 nya sånger kostar 125 kr
  • Hela pärmen inkl Tillägg 2012 och Tillägg 2013 med sammanlagt 40 nya sånger kostar 350 kr.
  • Tillägg 2012 och Tillägg 2013 med de 40 nya sångerna kostar 200 kr.

Arbetet  med Tillägg 2014 pågår för fullt och förslag på sånger kan skickas till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Bakgrund:

Oaspärmen är ett redskap för alla som använder lovsång i församlingen. Både äldre och nyare sånger finns med, de ska kunna användas i gudstjänster av många olika slag som ett komplement till psalmboken, berättar Dan Ådahl och Lisa Lerman som fått i uppdrag att uppdatera lovsångspärmen.

Oaspärmen består av sånger i fyra kategorier: väl beprövade sånger, nyare sånger, engelska sånger och barnsånger. Den nya utgåvan ska bestå av den gamla lovsångspärmen plus nya utvalda sånger. Pärmen kommer att uppdateras och växa efter hand. Varje år under fem års tid kommer 15-20 utvalda sånger att läggas till pärmen och nu finns alltså två Tillägg klara: 2012 och 2013.

De nya lovsångerna ska kunna användas av olika åldrar och i olika kyrkor och sammanhang. För urvalet svarar Lisa Lerman och Dan Ådahl tillsammans med en referensgrupp. Men de behöver hjälp.
Alla kan vara med och påverka urvalet genom att skicka in förslag på just sin favoritsång. Eftersom vi väljer sånger under flera år finns det stor möjlighet att vara med och påverka innehållet, säger Dan Ådahl.

Vi har fått många goda omdömen på den nyutgivna Oaspärmen . Vår förhoppning är att alla dessa sånger ska bli till stor välsignelse för er alla.

Skicka förslag på nya sånger till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen !

Hälsar Lisa Lerman och Dan Ådahl

Lista på sånger som finns med i Oas nya Lovsångspärm med Tillägg 2013.